Uncategorized

Gospel Refute Christian doctrines!

In the Name of Allah Most Beneficent Most Merciful

We are discussing this topic on a research level. Please engage!
1- Name one place Jesus was worshipped as God?
Answer: No where!
2- Who are the true worshippers according to the Bible?
Answer: worshipers of the Father (John 4:23)

3 Who are the vain worshippers according to Jesus!
Answer: Those who worship Jesus. Mark 7:7-9, Matthew 15:9

4: was the crucifixion a work of God or work of devil!?

Answer: work of devil (John 8:40-44)

5: Did Jesus die as an atonement for our salvation?
Answer: No, everyone has to work for their salvation according to the true faith.
Matthew 5:20 Matthew 18:3

5: will Jesus Christ come back as God who died for our sins ?

Answer: No, he is coming back as son of man and punishments for sinners is executed!
2 Thessalonians 2:8-9, Matthew 13:40-41
6- Is Jesus coming back as God who abolished curses for disobedience in god’s law on a cross?!

Answer: No, he is coming back as God’s ambassador who will destroy law breakers including the Christian s who failed to observe laws!

Matthew 7:20-26, 13:40-41, 24:49-53, Luke 13:23-28

7: Will Jesus implement Jewish Torah and Christian new testament in the second coming!?

Answer: no, he will implement the law of the prophet of Kedar and the scripture received from an angel from mid heaven on mount Paran! Not mount Zion!.

Isaiah 42:11-17, Revelation 14:6-7, John 14, John 16:7-9
Deuteronomy 18:15-18,
New testament gospels was not give by any angels

8: will Jesus Christ and his disciples in the second coming worship Jesus?!

Answer: No, they will be true worshippers worshipping only God the father the true God!
John 17:3, John 4:23-24, Zechariah 14:9

9: Will the followers of Jesus, the true Disciples consumer s of swine and alcohol?

Answer: No, they will be sober, Isaiah 24:9 , Matthew 24:49-51, Isaiah 66:17
The LORD declared that swine consumer s and alcoholic will perish , so the perishing cannot be the congregation of Christ in the second coming!

10: Will Jews who follow Judaic religions be his followers in the second coming?!

Answer: No. Matthew 8:12 But the subjects of the kingdom will be thrown outside, into the darkness, where there will be weeping and gnashing of teeth.”

11: Is the light of Jesus available for people to seek salvation today?!

Answer: No , John 12:35 Christian Standard Bible!

NLT John 12:35 Jesus replied, “My light will shine for you just a little longer. Walk in the light while you can, so the darkness will not overtake you. Those who walk in the darkness cannot see where they are going.

Only light available for mankind is the light shone from mount Paran, Deuteronomy 33:2, Isaiah 42:11-17
All Israelite prophetic light shown from mount Zion!

And mount Sinai…mount Paran only the Ishmaelite prophet came with laws for whole world. Isaiah 42:4-17

Deuteronomy 33:2 New American Standard Bible 
He said, “The LORD came from Sinai, And dawned on them from Seir; He shone forth from Mount Paran, And He came from the midst of ten thousand holy ones; At His right hand there was flashing lightning for them.

Shone forth means , well established for whole humanity!

Daniel 4:13 As I lay on my bed, I also saw in the visions of my mind a watcher, a holy one, coming down from heaven.

Daniel 7:10 A river of fire was flowing, coming out from His presence. Thousands upon thousands attended Him, and myriads upon myriads stood before Him. The court was convened, and the books were opened.

Habakkuk 3:3 God came from Teman, and the Holy One from Mount Paran. Selah His glory covered the heavens, and His praise filled the earth.

Muhammad- the praised one (Peace and Blessings of Allah be upon him)

His glory covered heavens, Al maqam Al Mahmood.. Holy one from mount Paran is not Jesus nor Moses nor others

Mount Paran is west of modern Saudi Arabia it’s foothills are the settlement of Kedar.Not in Bethlehem,nor in Nazreth, not in Jerusalem

No prophet came with spirit of God and light of God, except Nabi Muhammad (Peace and blessings of Allah be upon him)
From the region of mount Paran upon this the Kedar rejoiced ,till this day!

Isaiah 42: 11 Let the wilderness and its towns raise their voices;

let the settlements where Kedar lives rejoice.

Let the people of Sela sing for joy;

let them shout from the mountaintops.

12 Let them give glory to the Lord

and proclaim his praise in the islands.

13 The Lord will march out like a champion,

like a warrior he will stir up his zeal;

with a shout he will raise the battle cry

and will triumph over his enemies.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s